Exact Online Software

Exact Online Business software is één van de grootste partijen in Nederland als het om financiële en aanverwante software gaat voor het midden- en kleinbedrijf. Exact Online heeft diverse totaalpakketten die je helpen bij een goede bedrijfsvoering. Wij bieden ondersteuning en advies bij inrichting, training, helpdesk en optimalisatie van Exact Online Software.

Exact dienstverlening

“Voor de start van Invest-NL heeft Redefine IT naar volle tevredenheid Exact Online Projectmanagement geïmplementeerd en daarnaast een handleiding opgesteld en trainingen verzorgd.”

Invest-NL Nederlandse Investeringsfonds

Ruime ervaring en certificering in Exact

Onze consultants zijn stuk voor stuk gecertificeerd in Exact en hebben ruime ervaring met (administratieve) bedrijfsprocessen en de implementatie van alle pakketten van Exact Online. Hierdoor kunnen ze jouw bedrijfsprocessen snel doorgronden en nog belangrijker: jou goed adviseren over een optimale inrichting van Exact Online en een optimale integratie met jouw andere softwareprogramma’s of applicaties. Maar wat uniek is, is dat ze naast deze technische kennis ook financiële kennis hebben. Onze consultants hebben namelijk een achtergrond in de accountancy waardoor ze nog beter zicht hebben op uw bedrijfsprocessen en zelfs aanvullend financieel advies geven!

Vragen over onze diensten?

Wij helpen je graag met het selecteren en implementeren van de juiste software, IT projectmanagement, dashboarding en diverse security en privacy vraagstukken. Wil je weten wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.