Exact Online Boekhouden

Exact Online Boekhouden is een compleet boekhoudprogramma met bankieren, factureren en relatiebeheer. Voor al het andere verzorgen wij integraties met meer dan 230 zakelijke softwareprogramma’s.

“Stuurinformatie is alleen nuttig wanneer het relevante KPI’s bevat. Het dashboard van DRV is volledig flexibel in te richten. Je hebt altijd inzicht in de cijfers die voor jou belangrijk zijn. Daarbij is  financiële én operationale data gecombineerd in visuele dashboards als traditionele cijferrapportages. Het dashboard sluit precies aan bij onze wensen.”

Groep van fysio- en revalidatiepraktijken Aandeelhouder

Goed van start met Exact Online Boekhouden?

Wij helpen u graag bij:

  • Vragen en meer informatie over de keuze voor het juiste abonnement dat aansluit bij uw wensen en behoeften.
  • Advies en implementatie van de inrichting van de Exact Online omgeving(en) toegespitst op de werkzaamheden van uw bedrijf.
  • Aanmaken of het importeren van data (conversie) uit andere systemen, zoals bijvoorbeeld grootboekrekeningschema, debiteuren, crediteuren, een beginbalans, betalingscondities, artikelen etc.
  • Aanmaken van lay-outs zoals offerte, factuur en herinnering.
  • Instellen van bankkoppelingen.
  • Advies over integratie (koppeling) met andere softwareprogramma’s of applicaties, zoals bijvoorbeeld, automatische verwerking van inkoopfacturen, werkbon app, webwinkels, salarisadministratie etc. Bekijk alle mogelijkheden.
  • Realiseren van de koppeling met andere softwareprogramma’s of applicaties.
  • Opstellen van handleiding(en), begeleiding en training voor de betrokken medewerkers. Altijd gericht op uw bedrijfsprocessen, producten en/of diensten.


Ruime ervaring en certificering in Exact

Onze consultants zijn stuk voor stuk gecertificeerd in Exact en hebben ruime ervaring met (administratieve) bedrijfsprocessen en de implementatie van alle pakketten van Exact Online. Hierdoor kunnen ze jouw bedrijfsprocessen snel doorgronden en nog belangrijker: jou goed adviseren over een optimale inrichting van Exact Online en een optimale integratie met jouw andere softwareprogramma’s of applicaties. Maar wat uniek is, is dat ze naast deze technische kennis ook financiële kennis hebben. Onze consultants hebben namelijk een achtergrond in de accountancy waardoor ze nog beter zicht hebben op uw bedrijfsprocessen en zelfs aanvullend financieel advies geven!

Vragen over onze diensten?

Wij helpen je graag met het selecteren en implementeren van de juiste Exact software. Ook integraties en/of koppelingen met al uw andere softwarepakketten verzorgen we voor u. Wil je weten wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.