Exact Online uren en factureren

Laat je medewerkers met dit pakket eenvoudig hun urenregistratie online doen. Jouw voordeel: uren worden sneller en beter bijgehouden zodat je uren direct kunt omzetten in facturen, met de juiste uurtarieven en urenspecificatie. Dat bespaart tijd, voorkomt fouten en vermindert de kans dat je werkzaamheden vergeet te factureren!

Goed van start met Exact Online Uren & Facturen?

Wij helpen graag bij:

  • Vragen en meer informatie over de keuze voor het juiste abonnement dat aansluit bij uw wensen en behoeften.
  • Advies en implementatie van de inrichting van de Exact Online omgeving(en) toegespitst op de werkzaamheden van uw bedrijf of organisatie.
  • Begeleiding in het project, tijd en kosten, goedkeuren en factuurvoorstellen proces.
  • Aanmaken of het importeren van data (conversie) uit andere systemen, zoals bijvoorbeeld grootboekrekeningschema, dagboeken, debiteuren, crediteuren, betalingscondities, een beginbalans, artikelen/diensten etc.
  • Aanmaken van lay-outs zoals offerte, factuur, herinnering.
  • Instellen van bankkoppelingen.
  • Advies over integratie (koppeling) met andere softwareprogramma’s of applicaties, zoals bijvoorbeeld specifieke software voor de bouw of andere sectoren, contractmanagement, business intelligence software met dashboards etc. Bekijk alle mogelijkheden.
  • Realiseren van de koppeling met andere softwareprogramma’s of applicaties.
  • Aanmaken van gebruikers en rechten.
  • Opstellen van handleiding(en), begeleiding en training voor de betrokken medewerkers. Dit is gericht op uw bedrijfsprocessen, producten en diensten.

 

Ruime ervaring en certificering in Exact

Onze consultants zijn stuk voor stuk gecertificeerd in Exact en hebben ruime ervaring met (administratieve) bedrijfsprocessen en de implementatie van alle pakketten van Exact Online. Hierdoor kunnen ze jouw bedrijfsprocessen snel doorgronden en nog belangrijker: jou goed adviseren over een optimale inrichting van Exact Online en een optimale integratie met jouw andere softwareprogramma’s of applicaties. Maar wat uniek is, is dat ze naast deze technische kennis ook financiële kennis hebben. Onze consultants hebben namelijk een achtergrond in de accountancy waardoor ze nog beter zicht hebben op uw bedrijfsprocessen en zelfs aanvullend financieel advies geven!

Vragen over onze diensten?

Wij helpen je graag met het selecteren en implementeren van de juiste Exact software. Ook integraties en/of koppelingen met al uw andere softwarepakketten verzorgen we voor u. Wil je weten wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.