Phishing campagne – risico analyse gebruikers IT omgeving

Phishing komt steeds vaker voor met ook steeds grotere gevolgen voor je organisatie. Het start met een frauduleuze e‑mail, waarbij het bericht en de afzender er betrouwbaar uitzien. De gebruiker wordt overgehaald om vertrouwelijke informatie te verstrekken, vaak via een vervalste website. Soms wordt ook malware gedownload naar de computer (en netwerk) van de gebruiker. Voer bewustwordingscampagnes uit inclusief online training om medewerkers weerbaarder tegen phishing mails te maken en vergroot de it-security van je organisatie!

Bewustwordingscampagnes via phishing mails

Met onze bewustwordingscampagnes worden aanvallen per e-mail gesimuleerd om de weerbaarheid van de medewerkers te verhogen. Daarnaast wordt er automatisch een op maat gemaakte opleiding voorgesteld aan elke gebruiker, gebaseerd op het gedrag van deze specifieke gebruiker. Als bedrijf krijg je informatie via statistieken die de basis vormen voor verdere security maatregelen en ontwikkeling van je bedrijf.

De analyse vindt plaats zonder risico voor de gebruiker en je IT-systemen. De simulatie gebruikt slechts e-mailberichten en websites. We hebben een hoeveelheid verschillende sjablonen met e-mails van Google, Office 365 en LinkedIn die standaard te gebruiken zijn. Daarnaast kunnen we ook specifieke e-mails met de huisstijl van je organisatie opzetten. Wij richten de mailcampagne(s) in en geven vervolgens aan de hand van gedetailleerde rapportages advies om de interne veiligheid te vergroten door bewustwording en opleiding aan medewerkers.

Samenwerking Holm Security

Voor deze dienstverlening werken we samen met Holm Security. Zij helpen organisaties met het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden zowel in de ICT infrastructuur als bij medewerkers, met als doel een betere bescherming tegen hackers. Door de inzet van zeer uitgebreide effectieve scans en phishing campagnes en advies van deskundige adviseurs, kun je veel beter beveiligd werken.

Traject en tarieven

Een traject omvat 4 campagnes per jaar:

  • de 1e campagne als 0 meting om de actuele status te testen;
  • een 2e en 3e campagne om het bewustzijn te vergroten en een vergelijking te maken met de 1e  en 2campagne;
  • de 4e campagne als afsluiting om het effect van de eerdere campagnes te testen. Ervan uitgaande dat de opleiding bij de phishing mails heeft gewerkt, moet het effect positief zijn. Op termijn zijn dan enkel vervolgmailings nodig als herhaling en opfrissing van het geheugen en/of campagnes voor nieuwe medewerkers.

Daarnaast krijgt u inzicht in de resultaten via online rapportages en geven we u advies.

Tevens kunt u dit traject uitbreiden met een vulnerability scan van uw IT omgeving.

Aantal4 x per jaar Phishing campagne inclusief online training, rapportages en adviesgesprek
tot 100 users € 1.149
tot 250 users€ 1.749
250+maatwerk, prijzen op aanvraag

Speciale aanbieding: 6 vulnerability scans, 4 phishing campagnes met online training en 2 adviesgesprekken

Aantal6 x per jaar Vulnerability scan
4 x per jaar Phishing campagne met online training
2 x per jaar Evaluatie & Advies
tot 100 IP adressen / 5 webapplicaties / 100 users€ 1.799
voordeel € 499
tot 250 IP adressen / 10 webapplicaties / 250 users€ 2.999
voordeel € 749
250+maatwerk, prijzen in overleg

Vragen over onze diensten?

Wij helpen je graag met het selecteren en implementeren van de juiste software, IT projectmanagement, dashboarding en diverse security en privacy vraagstukken. Wil je weten wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.