Inzicht in bedreigingen met security scan en advies

Zorg voor een goede cybersecurity strategie

Heb je goed inzicht in cybersecurity? Hoe borg je de continuïteit van de informatievoorziening? Hoe veilig is je gevoelige informatie en hoe weerbaar zijn je medewerkers ten opzichte van phishing? Met een security assessment brengen we dit in kaart. Door je IT-omgeving en medewerkers op een gestructureerde manier te doorgronden, leveren wij een duidelijk en helder inzicht in je huidige informatiebeveiliging en awareness. Met deze resultaten heb je een goed vertrekpunt voor het bouwen van een efficiëntere, maar vooral ook effectievere cybersecurity strategie voor beveiliging tegen hackers en verlies van kostbare data!

 

Waarom het security assessment?

Het assessment is de basis voor het bepalen van uw cybersecurity strategie. Het geeft namelijk aan hoe je informatiebeveiliging is geregeld. Aan de hand van een technisch assessment (vulnerability scan) en een security awareness meting (phishing campagne), inventariseren we de huidige situatie rondom cybersecurity, gevoelige informatie en kritische infrastructuren. Het resultaat van ons assessment wordt met een cybersecurity expert besproken. Ons assessment biedt tevens een vervolg, waardoor meermaals per jaar de stand van zaken wordt gemeten.

Het security assesment kan uit één of twee onderdelen bestaan:

  1. Vulnerability scans inclusief advies en/of
  2. Phishing campagnes inclusief online training voor medewerkers en advies

Vulnerability scan

We scannen de IT omgeving op meer dan 68.000 kwetsbaarheden en geven inzicht in externe bedreigingen en kwetsbaarheden. Zo detecteren we onder andere verouderde software, verkeerd geconfigureerde systemen en zwakke wachtwoorden. Daarnaast brengen we direct het netwerk in kaart zodat er een duidelijk overzicht ontstaat van alle systemen – ongeacht de geografische locatie en of het eigen of extern beheer is. Met behulp van gedetailleerde rapportages, slimme en effectieve tools en advies van onze experts worden de kwetsbaarheden onthuld en kunnen deze worden hersteld.

Phishing campagnes

Met onze bewustwordingscampagnes worden aanvallen per e-mail gesimuleerd om de weerbaarheid van de medewerkers te verhogen. Daarnaast wordt er automatisch een op maat gemaakte opleiding voorgesteld aan elke gebruiker, gebaseerd op het gedrag van deze specifieke gebruiker. Als bedrijf krijg je informatie via statistieken die de basis vormen voor verdere security maatregelen en ontwikkeling van je bedrijf.

De analyse vindt plaats zonder risico voor de gebruiker en je IT-systemen. De simulatie gebruikt slechts e-mailberichten en websites. We hebben een hoeveelheid verschillende sjablonen met e-mails van Google, Office 365 en LinkedIn die standaard te gebruiken zijn. Daarnaast kunnen we ook specifieke e-mails met de huisstijl van je organisatie opzetten. Wij richten de mailcampagne(s) in en geven vervolgens aan de hand van gedetailleerde rapportages advies om de interne veiligheid te vergroten door bewustwording en opleiding aan medewerkers.

Samenwerking Holm Security

Voor deze dienstverlening werken we samen met Holm Security. Zij helpen organisaties met het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden zowel in de ICT infrastructuur als bij medewerkers, met als doel een betere bescherming tegen hackers. Door de inzet van zeer uitgebreide effectieve scans en phishing campagnes en advies van deskundige adviseurs, kun je veel beter beveiligd werken.

Tarieven voor vulnerability scan

Aantal4 x per jaar Vulnerability scan
1 x per jaar Evaluatie & Advies
6 x per jaar Vulnerability scan
2 x per jaar Evaluatie & Advies
tot 100 IP adressen / 5 webapplicaties € 899€ 1.149
tot 250 IP adressen / 10 webapplicaties€ 1.499€ 1.999
250+maatwerk, prijzen in overlegmaatwerk, prijzen in overleg

Speciale aanbieding: 6 vulnerability scans, 4 phishing campagnes met online training en 2 adviesgesprekken

Aantal6 x per jaar Vulnerability scan
4 x per jaar Phishing campagne met online training
2 x per jaar Evaluatie & Advies
tot 100 IP adressen / 5 webapplicaties / 100 users€ 1.799
voordeel € 499
tot 250 IP adressen / 10 webapplicaties / 250 users€ 2.999
voordeel € 749
250+maatwerk, prijzen in overleg

Vragen over onze diensten?

Wij helpen je graag met het selecteren en implementeren van de juiste software, IT projectmanagement, dashboarding en diverse security en privacy vraagstukken. Wil je weten wat we precies voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.